COMPARTEIXO ELS MEUS SECRETS TERAPÈUTICS

En aquest article aprofitaré per presentar la meva manera de treballar i les eines que més utilitzo a les teràpies. 

Primer de tot dir que la base de totes les teràpies se centra en l’autoconeixement i la gestió de les emocions. Som éssers fets d’emocions, les EMOCIONS marquen el nostre dia a dia, les nostres reaccions i actituds. Les emocions són el que ens mouen i les que ens fan prendre les DECISIONS més importants a la vida.

 

Per arribar a un autoconeixement més profund cal ser observadors dels nostres pensaments i de les nostres creences. De vegades trobarem pensaments molt repetitius i autoexigents i també podem descobrir creences molt limitants… Pssstt!, sovint són heretades dels nostres pares o educadors, i tot plegat no ens ajuda a avançar. Cal doncs fer conscients quins tipus de pensaments tenim cap a nosaltres mateixos i quines creences no pertoquen en el moment actual de cadascú.

 

La RESPIRACIÓ és una de les eines que ens pot ajudar per a centrar-nos en l’aquí i ara i fins i tot el primer pas per començar a APROFUNDIR a través d’alguna meditació personalitzada per poder connectar amb frustracions o culpabilitats que es troben a nivells més amagats del nostre subconscient.

 

Sempre proposo treballar des d’una perspectiva reflexiva-pràctica, amb una proposta de diferents tasques opcionals per poder avançar entre sessió i sessió. Cadascú de nosaltres som diferents i per tant les eines que caldrà posar en marxa no seran les mateixes per a tothom. De vegades trobarem tècniques de COACHING més pràctiques i adequades i altres cops desenvoluparem eines més cognitives que ens permetran anar reconnectant amb el BENESTAR EMOCIONAL, que és molt concret per a cada persona i situació.

D’aquesta manera deixarem d’alimentar estats d’angoixa, de tristesa i per tant reduirem situacions que ens trasbalsen i que ens desborden o que fins i tot ens fan sentir amb un estat d’enuig constant contra els altres, contra el món i principalment contra nosaltres mateixos.

És molt important poder demanar ajuda en certs moments a la vida, per poder-nos sentir millor amb nosaltres mateixos i amb els altres. Amb l’AUTOCONEIXEMENT i el reforç de l’autoestima podrem millorar moltes actituds que sovint ens boicotegen i no ens deixen avançar cap al benestar emocional.

 

Et convido a que descobrim junts o juntes quines són les TEVES EINES de DESENVOLUPAMENT PERSONAL, envia’m un missatge sense compromís i serà un plaer per a mi compartir la meva experiència com a especialista.

 

Sílvia Fornells

686 925 583 | vullmillorar@silviafornells.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Silvia Fornells

Psicòloga, formadora i Coach.
Especialitzada en processos de canvi, depressió i ansietat.
Professora asssociada al Master de Secundària de la UPC en UPC School assignatura de Psicologia .

© 2020 All rights reserved. Designed by IndianWebs.

Open chat