AVUI PARLO DE MI, PERQUÈ EM PUGUIS CONÈIXER!

Després d’un any d’inaugurar la meva web personal i el meu Instagram professional,  m’he decidit a fer un pas més en la meva interacció amb la comunitat: crear  un blog a la web i omplir-lo de continguts de VALOR.

Ara que anem tornant a les rutines em ve molt de gust sentir-me més a prop vostre i compartir novetats o temes que puguin ser interessants.

Upss… que ni m’he presentat! Soc la Sílvia Fornells, psicòloga, mestra, coach de vida orientada als canvis i formadora d’adults. També soc mare, filla, dona, amant, treballadora, amiga, companya… I com tu, soc HUMANA

 

Sí, ja t’ho puc dir! 

Tinc la sort de treballar amb el que més m’apassiona i sobretot i el més important és que està alineat amb el meu propòsit: ajudar i acompanyar a persones.

ACOMPANYAR a créixer, a gestionar pensaments negatius, a replantejar creences, a validar virtuts i a millorar aspectes personals, a què descobreixin la MILLOR VERSIÓ d’elles mateixes.

 

Les persones que han seguit algun procés de canvi amb mi, em diuen que soc una persona PROPERA i pràctica. Certament intento que les persones se sentin còmodes i en una situació de confiança, un espai segur en el qual obrir-se. 

La meva metodologia es basa en propostes que més enllà de reflexives siguin PRÀCTIQUES per poder treballar entre sessió i sessió. Sí, soc CONSCIENT de la importància que té l’acompanyament en moments difícils i sobretot en dinàmiques que vivim en el nostre dia a dia. És per això que us dono sempre l’opció de poder tenir un seguiment a través de whatsapp, mail o instagram.

 

Com a persona em definiria ‘’en constant creixement’’ perquè cada dia segueixo formant-me i DESCOBRINT coses noves, no només per anar incorporant més eines als processos terapèutics que ofereixo, sinó per a estar cada dia més preparada i ser d’AJUDA per a vosaltres.

 

Que amb què gaudeixo molt també? BALLANT

A casa em diuen que no paro, i quan tinc temps entre la feina, família i formacions em dedico a la meva altra passió, el ball! 

Ballo swing, salsa i tango entre d’altres. També m’encanta la muntanya i fer senderisme, la platja la trepitjo poc a l’estiu, però m’agrada el mar fora de temporada, precisament quan no hi ha massa gent i puc sentir amb tranquil·litat les onades.

 

Serà que cal moure’s perquè les coses comencin a CANVIAR?

Sí, i si pot ser de la mà d’algú amb qui pots confiar…Millor! És per tant que et convido, sense compromís, a què puguis enviar-me un missatge i en parlem.

 

Sílvia Fornells

686 925 583 | vullmillorar@silviafornells.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Silvia Fornells

Psicòloga, formadora i Coach.
Especialitzada en processos de canvi, depressió i ansietat.
Professora asssociada al Master de Secundària de la UPC en UPC School assignatura de Psicologia .

© 2020 All rights reserved. Designed by IndianWebs.

Open chat